El CVB Barça venç el Play-off juvenil femení i estarà al Campionat d’Espanya

L’INEF de Barcelona va acollir aquest cap de setmana el Play-off Juvenil femení de Primera Divisió en el qual hi havia en joc la darrera plaça pel Campionat d’Espanya de que disposa la Federació Catalana de Voleibol.

El CVB Barça va finalitzar finalment com a campió del Play-off derrotant en la final de diumenge tarda al CV Vall d’Hebron de forma clara en el marcador i en el joc. Les jugadores de Jordi Català van jugar un bon voleibol davant un CV Vall d’Hebron que es veia incapaç de reaccionar.

Només en el segon parcial de la final les noies entrenades per David López van poder endur-se el set, però l’equip blaugrana va poder donar-li la volta a l’electrònic per tal de vèncer aquest i el tercer set que els hi donava la plaça pel Campionat d’Espanya, un campionat que es disputarà del 20 d’abril al 4 de maig a Astúries i en el qual hi participaran tres equips catalans: el CV Sant Cugat, com a campió de Catalunya, el CVB Barça, com a campió del Play-off juvenil, i el CV Esplugues, com a recompensa a la tercera plaça obtinguda a la Superlliga Junior del febrer a A Corunya.

La vocal de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, Mar Arranz, va ser la directiva encarregada d’entregar la copa de campiones del Play-off a la capitana del CVB Barça, Maria Palet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top