El CVB Barça suma la seva primera victòria a Superlliga-1 femenina

El primer desplaçament de la temporada pel CVB Barça a Superlliga-1 femenina es va resoldre amb una clara victòria 0-3 a la pista del CV Aguere, un equip que no fa pas gaire fou campió de lliga i que ara, renovat i rejovenit no va poder plantar cara a les de Marta Gens. I és que les blaugranes, després del mal gust que es van endur en la primera jornada de lliga en el seu debut a casa, van poder rematar la feina a les illes canàries.

L’equip català va basar el seu joc en un bon servei que feia molt complicada la reconstrucció local i en una recepció i defensa de bon nivell, i on els sets anaren caient del costat català sense gaire opció tinerfenya, i és que a més, quan l’equip local intentava reaccionar, les de Marta Gens no afluixaven i no només mantenien, si no que  ampliaven la distància al marcador.

El proper dissabte a les 18.30 hores al Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord el CVB Barça afrontarà la tercera jornada, novament tenint com a rival un equip canari, el CV ACE Gran Canaria 2014, equip que també va sumar la seva primera victòria dissabte com a local.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top