El CVB Barça, subcampió de la Superlliga Junior femenina

Subcampionat agredolç pel CVB Barça a la Superlliga Junior femenina celebrada des de dijous a Las Palmas de Gran Canària. Les catalanes, dirigides per Jordi Catalá, van caure en un vibrant partit en el partit decisiu davant l’equip amfitrió de l’IBSA CV CC 7 Palmas per 2-3 (28-26, 19-25, 25-23, 23-25, 13-15) en un partit on quedarà el record de la jugada decisiva amb 13-14 favorable a les locals i block-out dubtós assenyalat a les canàries per tal de fer-se amb el triomf i el seu quart títol en aquest torneig instaurat la temporada 2007/08.

En una Superlliga Junior femenina amb aire canari, -van participar un total de vuit equips de les Illes Canàries, per cinc de la península-, el nivell no va ser el d’altres edicions per la falta de molts equips importants del panorama formatiu estatal, sense anar més lluny el campió al 2012, CV Sant Cugat, o el de les dues darreres edicions, Feel Volley Alcobendas.

Va ser la gran final del torneig el partit més emotiu i vibrant del campionat, amb dos equips on hi van destacar jugadores assídues amb el primer equip de Superlliga-1 d’ambdós clubs, destacantant-ne la MVP del torneig, Saray Manzano, o la millor col·locadora i oposada del campionat, Anna Newsome i Sara Esteban, a més del reconeixement a Anna Grima com a millor central.

Camí còmode fins la final del CVB Barça

El CVB Barça va arribar a la final després de proclamar-se campió del seu grup de la primera fase, derrotant de forma clara a Cuesta Piedra Santa Cruz i CV Sayre Mayser. En Quarts de Final de divendres tarda va arribar el duel fratricida entre el conjunt blaugrana i el CV Viladecans Unilever amb victòria blaugrana per 3-0. Ja en la segona semifinal de dissabte tarda esperava el CV Blockaut, botxí del tercer equip català al torneig en el debut al campionat, sumant les blaugrana una victòria clara per arribar a la seva primera final en la Superlliga Junior femenina i per a seguir, per segon any consecutiu, en les places d’honor d’aquesta competició formativa estatal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top