Sant Pere i Sant Pau de Tarragona rep diumenge les seleccions catalanes de pista

El Pavelló Municipal de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona serà testimoni diumenge a la tarda del cinquè entrenament de les quatre seleccions catalanes de pista, sisena sessió en el cas de les dues seleccions femenines degut a la nombrosa presència de candidates per part de clubs i per part dels dos seleccionadors, Albert Iricibar i Miguel Fuente.

Les seleccions masculines entrenaran per cinquena ocasió aquesta temporada. Sota les ordres d’Alberto Toribio, en la infantil masculina, i Idaira Vega, en la selecció cadet, els combinats masculins preparen el campionat, havent contat Toribio per aquest entrenament amb 16 convocats, i Vega amb 14, dels quals han de sortir els 12 que defensaran la samarreta catalana al proper estatal de seleccions, i amb la que el combinat infantil tractarà de millorar les darreres presències al torneig i la selecció cadet defensar els dos títols assolits les dues darreres edicions.

Amb la col·laboració del CV Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament local l’entitat tarragonina serà encarregada per segon any consecutiu de rebre la visita de les seleccions catalanes de menors, a l’igual que Premià de Dalt, Arenys de Mar o Bordils en els tres anteriors entrenaments de seleccions, en col·laboració estreta amb la Federació Catalana de Voleibol per tal de preparar el proper Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, que per tercer any consecutiu es durà a terme a Valladolid.

Els quatre seleccionadors catalans han fet pública les seves llistes de convocats i convocades, i que es poden consultar en aquest enllaç

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top