El CVB Barça remunta a Tenerife per assolir la segona victòria en Superlliga 1

Victòria de prestigi del CVB Barça a una de les pistes  més complicades de Superlliga 1 femenina com la de l’Aguere Tenerife. Davant d’un dels equips cridats a estar en la part alta de la classificació, el CVB Barça va ser capaç de remuntar un 2-1 advers, donant-li la volta i assolint la segona victòria al campionat de lliga.

Les noies dirigides per Xavier Perales van vèncer 2-3 a La Laguna de Tenerife sumant dos punts importants que situen a les catalanes en la zona mitja-baixa de la taula classificatòria amb quatre punts. El conjunt català venia d’una ratxa negativa de tres derrotes consecutives i a l’illa de Santa Cruz de Tenerife va sumar la segona victòria en lliga després de la sumada en la segona jornada a l’Hospitalet Nord, també 3-2 i també davant un equip canari, davant l’IBSA CV CCO 7 Palmas Gran Canaria.

A La Laguna va destacar el bloqueig blaugrana amb 14 punts en aquesta faceta del joc, destacant-ne la funció a la xarxa de Camila Maldonado amb tres punts de bloqueig directe, a més de la bona prestació en atac de Nerea Sánchez amb 20 punts.

El CVB Barça rebrà aquest dissabte al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord a les 16:30 hores a l’últim subcampió de lliga i copa, el GH Leadernet Navarcable, qui manté  la segona plaça en lliga tot i perdre dissabte passat en duel directe 2-3 com a local davant el CV Fígaro Peluqueros Haris Tenerife.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top