El CVB Barça puja al tercer calaix del Campionat d’Espanya juvenil

Grans resultats els obtinguts pel vòlei català al Campionat d’Espanya juvenil femení que va finalitzar ahir a Cangas de Onis i Arriondas. A subcampió del torneig, CV Sant Cugat, el va acompanyar en el podi del campionat un CVB Barça que va derrotar 3-1 en la lluitar per la medalla de bronze a les gallegues de l’Emevé Lugo.

CV Sant Cugat i CVB Barça, que s’havien enfrontat un dia abans a unes emocionants semifinals resoltes en el tie-break, van pujar a un podi en el qual també hi va optar un CV Esplugues, sisè al final, que va disputar-se divendres a la tarda amb l’equip vallesà una plaça a les semifinals.

El CVB Barça va fer un gran torneig, arribant a les semifinals sense haver perdut un partit i passant només un moment delicat el matí de divendres, en el debut en la segona fase davant el CV Zalaeta gallec, al qual va remuntar un 1-2 advers per a certificar a la tarda de divendres la classificació per a semifinals derrotant al CV Torrelavega per 3-0.

A l’igual que el CV Sant Cugat i el CV Esplugues, al CVB Barça li esperen un parell d’anys exitosos en aquesta categoria, amb només dues jugadores que finalitzen la seva etapa juvenil i un volum de jugadores de primer any amb el talent suficient per a seguir lluitant pels podis d’aquesta categoria.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top