El CVB Barça perd en l’anada de la Challenge Cup a Bèlgica, però encara segueix viu

El retorn d’un equip català a Europa va ser del tot agredolç pel CVB Barça. Les catalanes afrontaven amb la màxima il·lusió, i després de 22 anys de l’últim enfrontament d’un club català a Europa, l’anada de la Challenge Cup a la pista del campió de Bèlgica, l’Asterix Kieldrecht.

Les campiones belgues es van mostrar sempre superiors a l’equip català, dominant en l’electrònic des del principi de cadascun dels tres sets disputats a un De Meeminnen de Beveren que va presentar un gran aspecte a les seves graderies, amb gairebé 500 espectadors presenciant l’anada de Segona Ronda de la tercera competició europea.

L’Asterix Kieldrecht va vèncer 3-0 (25-13, 25-17, 25-20) a un CVB Barça, que tot i la derrota, encara conserva opcions de classificació per a la següent ronda. I es que en la normativa de la Confederació Europea de Voleibol, en cas de victòria catalana el proper 25 de novembre al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord, per 3-0 o 3-1 forçaria el denominat ‘Set d’Or’, que donaria al vencedor l’accés a la següent roda de la competició.

Les belgues van mostrar-se molt efectives en atac, liderades per l’oposada Kaja Grobelna (19 anys) que va signar una gran actuació amb 18 punts (45% d’efectivitat en les seves rematades), que juntament amb un gran treball col.lectiu en bloqueig i un bon servei de les locals amb poques errades, van ser clau per a la victòria davant l’equip de Xavier Perales que va mostrar-se molt erràtic en el servei, fins a 10 errades, i amb un baix percentatge en recepció, sobresortint-ne la figura de Nerea Sánchez en atac amb 10 punts.

Ara, el CVB Barça es concentrarà en el següent partit de Superlliga-1 aquest dissabte contra l’Atlantic Holding CV Miranda per a recuperar el camí del triomf en la competició domèstica després de la derrota sumada dissabte passat davant les campiones actuals a Logroño, però sense perdre de vista la preparació de la tornada del partit davant l’Asterix Kieldrecht en el que la remuntada encara es possible.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt