El CVB Barça perd en l’anada de la Challenge Cup a Bèlgica, però encara segueix viu

El retorn d’un equip català a Europa va ser del tot agredolç pel CVB Barça. Les catalanes afrontaven amb la màxima il·lusió, i després de 22 anys de l’últim enfrontament d’un club català a Europa, l’anada de la Challenge Cup a la pista del campió de Bèlgica, l’Asterix Kieldrecht.

Les campiones belgues es van mostrar sempre superiors a l’equip català, dominant en l’electrònic des del principi de cadascun dels tres sets disputats a un De Meeminnen de Beveren que va presentar un gran aspecte a les seves graderies, amb gairebé 500 espectadors presenciant l’anada de Segona Ronda de la tercera competició europea.

L’Asterix Kieldrecht va vèncer 3-0 (25-13, 25-17, 25-20) a un CVB Barça, que tot i la derrota, encara conserva opcions de classificació per a la següent ronda. I es que en la normativa de la Confederació Europea de Voleibol, en cas de victòria catalana el proper 25 de novembre al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord, per 3-0 o 3-1 forçaria el denominat ‘Set d’Or’, que donaria al vencedor l’accés a la següent roda de la competició.

Les belgues van mostrar-se molt efectives en atac, liderades per l’oposada Kaja Grobelna (19 anys) que va signar una gran actuació amb 18 punts (45% d’efectivitat en les seves rematades), que juntament amb un gran treball col.lectiu en bloqueig i un bon servei de les locals amb poques errades, van ser clau per a la victòria davant l’equip de Xavier Perales que va mostrar-se molt erràtic en el servei, fins a 10 errades, i amb un baix percentatge en recepció, sobresortint-ne la figura de Nerea Sánchez en atac amb 10 punts.

Ara, el CVB Barça es concentrarà en el següent partit de Superlliga-1 aquest dissabte contra l’Atlantic Holding CV Miranda per a recuperar el camí del triomf en la competició domèstica després de la derrota sumada dissabte passat davant les campiones actuals a Logroño, però sense perdre de vista la preparació de la tornada del partit davant l’Asterix Kieldrecht en el que la remuntada encara es possible.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top