Arriba la segona concentració de les seleccions catalanes de menors

Diumenge el Pavelló Poliesportiu de la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat acollirà el segon entrenament de seleccions catalanes de pista 2014/15. Després del primer entrenament celebrat el passat 26 d’octubre a Premià de Dalt, amb la col·laboració del CV Premià Dalt, les quatre seleccions duran a terme aquest diumenge el segon dels entrenaments.

Per a les dues seleccions femenines, dirigides per Miguel Fuente (infantil) i Albert Iricibar (cadet), serà el tercer entrenament de la temporada, degut al nombrós número de jugadores proposades pels clubs catalanes, i jugadores sensibles de ser observades pels seleccionadors en els entrenaments previs. Un segon entrenament que va celebrar-se diumenge passat a les instal·lacions de Les Naus de Sabadell, amb la col·laboració del CN Sabadell i que va constar de la presència de més de 25 esportistes per selecció.

En aquesta concentració els seleccionadors femenins i masculins han presentat els seus llistats per tal de seguir preparant el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que encara no té seu oficial i que es disputarà la setmana del 7 al 12 d’abril de 2015.

>>Llistat 2ona Concentració Seleccions Catalanes de Menors

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top