El CVB Barça, guardonat al tradicional Sopar de Campions del Mundo Deportivo

El passat divendres 19 d’octubre el CVB Barça va ser guardonat en la 29a. edició del tradicional Trofeu Campions-Homenatge als Clubs de Catalunya que patrocina entre d’altres el diari esportiu “Mundo Deportivo”.

La presidenta del club blaugrana, Georgina Tomàs, va estar acompanyada en la gala anual del diari esportiu degà de la premsa catalana per la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que va acompanyar al club català guardonat en aquesta festa, així com del responsable de la Secció de voleibol del Futbol Club Barcelona i membre de la Junta Directiva de la FCVb, Jaume Argilés.

Georgina Tomás va rebre de mans del president de la UFEC, David Moner, el trofeu que premia al club català pel seu ascens a la màxima categoria del voleibol femení,  la Superlliga-1.  

Entre les personalitats assistents, cal destacar la presència en aquesta cita del President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, l’Alcalde de Barcelona,  Xavier Trias,  el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau o de la Regidora de l’Ajuntament i responsable de l’Àrea d’Esports Sra. Maite Fandos.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top