El CVB Barça fa suar la victòria a l’actual subcampió de Lliga i Copa a Superlliga 1

Derrota al tie-break del CVB Barça davant l’actual subcampió de Superlliga 1 i Copa SM La Reina, GH Leadernet Navarcable. Les noies de Xavier Perales, que venien de sumar una important victòria a Santa Cruz de Tenerife, també en la mort súbdita, van estar a punt de donar la sorpresa de la jornada després de completar un gran partit davant l’equip navarrès.

El partit donava inici després de la lectura del manifest per l’eradicació de la violència masclista envers les dones per part de la capitana del conjunt blaugrana, Nerea Sánchez. Les catalanes van començar el partit amb un gran ritme i encert atacant el que les va valer per posar-se 2-0 al marcador amb unes inspirades Nerea Sánchez i Mireia Orozco. Les visitants, però, van ficar-se al partit liderades per la seva capitana Silvia Bedmar i amb una bona direcció d’equip per part de la catalana Silvia Araco, que els hi va valer per la remuntada i per sumar dos punts al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord.

Ara, el CVB Barça descansarà aquest cap de setmana abans de rebre la visita el proper 5 de desembre del cuer de la classificació, l’Extremadura Arroyo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top