El CVB Barça es proclama campió de Catalunya juvenil femení davant el seu públic

El CVB Barça és nou campió de Catalunya juvenil femení. Les jugadores de Jordi Catalá van cuatllar un partit molt complet diumenge al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord i van desfer-ser per la via ràpida del CV Vall d’Hebron.

La Fase Final juvenil femení, que es va dur a terme dissabte a INEFC i diumenge a Hospitalet Nord, va concentrar una bona afluència de públic i de bones estones de voleibol. En la final de diumenge al migdia l’equip blaugrana va mostrar-se més segur de la victòria que el seu rival, i va poder aixecar la copa de campiones que l’any passat a Lleida no van poder fer, en topar-se amb un intractable CV Sant Cugat en aquella ocasió. Precisament les vallesanes van ser el rival del CVB Barça en la segona semifinal de dissabte. El CV Sant Cugat va adjudicar-se el primer set, però a mesura que avançava el partit, veia com el cansanci acumulat a Quarts de Final amb un partit d’infart contra el CV Esplugues li passava factura.

En la primera semifinal el CV Vall d’Hebron va derrotar 3-1 al CECELL Lleida, quedant-se el conjunt lleidatà per segon any consecutiu a les portes de la final del torneig. Per la seva banda, l’equip de David López tornarà a un Campionat d’Espanya juvenil, després de la desfeta a semifinals l’any passat a Lleida a mans del CVB Barça, botxí també del club d’Horta-Guinardó en aquesta ocasió.

A l’entrega de premis van assistir els vocals de Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, Salvador Orozco i Georgina Tomàs.

Campus

Inscripcio

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top