El CE Roca, nou campió de Catalunya infantil masculí

El CE Roca es va proclamar ahir al Pavelló Olímpics de Lleida campió de Catalunya infantil masculí. En una Fase Final en el que va destacar la bona afluència de públic i l’emoció en la definició del nou campió català de la categoria.

Dissabte al matí es van disputar els Quarts de Final entre els equips classificats en tercera i sisena posició, amb victòries i classificació per a semifinals de CV Vall d’Hebron i FC Barcelona, després de derrotar 3-1 a CV Roquetes i Esc. Freta CV Mataró, respectivament. A la tarda era el torn de les semifinals, entrant en acció el CE Claver, campió de lliga regular, i el CE Roca, favorits a classificar per a la final i ratificant-lo en pista després. Els lleidatans van superar per la via ràpida a l’últim campió infantil masculí, el CV Vall d’Hebron en la primera semifinal, mentre que el CE Roca va fer el propi en la segona davant el FC Barcelona.

Arribaven doncs a la gran final del Campionat de Catalunya infantil masculí els dos favorits. Amb la classificació al Campionat d’Espanya en la butxaca tots dos equips van oferir el millor de si mateixos. Els amfitrions del CE Claver, dirigits per Àngel Biosca a la banqueta, van situar-se amb un avantatge de 2-0 a l’electrònic i 17-15 en el tercer van veure’s sorpresos pel conjunt barceloní que entrena Daniel Livov, donant la volta al marcador i forçant el tie-break on van acabar vencent per 9-15, fent-se així amb el títol de campió de Catalunya, trofeu que van recollir de mans de les autoritats presents diumenge en la gran final: Antoni Blesa, vocal de la Junta Directiva i representant territorial a Lleida de la FCVb i del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, i Miquel Padilla, Vicepresident de la Diputació de Lleida.

El CE Roca i el CE Claver, seran doncs, els dos representants catalans al proper Campionat d’Espanya infantil masculí que tindrà lloc del 22 al 26 de maig a Conca.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top