El CVB Barça certifica la permanència a Superlliga 1 tot i perdre davant l’Avarca Menorca

La consecució del primer set davant l’Avarca de Menorca dissabte a la tarda al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord, sumada a la victòria a Madrid del Voley Playa Madrid per 3-1 davant l’Extremadura Arroyo, va fer que tot i la derrota davant el conjunt de ses illes, el CVB Barça certifiqués una temporada més la permanència a Superlliga 1 femenina.

Barcelona tornarà a gaudir una temporada més del millor voleibol femení estatal de la mà del CVB Barça. Un gran número d’aficionats, entre els quals hi estava la màxima dirigent del voleibol català, Maribel Zamora, va reunir-se dissabte a la tarda per donar ànims al conjunt català en el seu intent d’assolir la permanència a Superlliga 1.

El partit començava amb tints èpics quan a mitjans del primer set, la capitana i referència en atac Nerea Sanchez havia de ser reemplaçada per la jove Clara Carbonell, en sentir-se indisposada l’oposada del conjunt blaugrana. L’equip va tirar d’orgull i es va deixar tot per mantenir l’avantatge aconseguit en els primers compassos, i així va guanyar el primer, que al cap i a la fi seria determinant per aconseguir la permanència.

La resta del partit va ser lluitat, emotiu, amb alts i baixos i la sensació d’obtenir menys premi del merescut. La derrota 1-3 va obligar a les catalanes a posar atenció al desenvolupament del partit entre el VP Madrid i Extremadura Arroyo, que es va saldar amb un triomf per 3-1 de les locals, assegurant el CVB Barça amb aquest marcador una temporada més la permanència.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top