El CVB Barça, a Playoffs pel títol de la Superlliga-1 femenina per tercer any consecutiu

Tres anys a l’elit del voleibol estatal i tres anys de magnífic resultat pel CVB Barça. Les catalanes van vèncer dissabte 3-1 a l’Emevé Lugo i van assegurar-se la sisena posició a la taula classificatòria de la lliga regular a Superlliga-1 femenina, el que suposa disputar per tercer any consecutiu les eliminatòries pel títol.

A falta d’una jornada per a la finalització de la lliga regular, el conjunt català dirigit per Xavier Perales s’assegura de nou disputar el Play-off pel títol a Superlliga-1 femenina, en unes eliminatòries finals que han canviat format en la present campanya. Els vuit primers classificats de la lliga regular es dividiran en dos grups de quatre equips, disputant una lligueta a doble volta, i on els primers classificats dels dos grups disputaran la gran final pel títol al millor de cinc partits.

Després d’assegurar la sisena plaça dissabte al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord, les blaugrana tindran com a rival en els Play-offs al GH Leadernet, CV Aguere i Feel Volley Alcobendas, debutant en la segona fase de la lliga el 28 de març davant el conjunt navarrès, botxí de les catalanes als darrers enfrontaments de semifinals pel títol la temporada passada y en el passi a la final de la Copa SM La Reina d’aquest 2015 a Las Palmas de Gran Canària.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top