El CVB Barça, a per les semifinals de l’estatal cadet de Castelló. CV Premià Dalt, a pel 13è lloc

Castelló de la Plana va donar ahir a primera hora del matí el tret de sortida al Campionat d’Espanya cadet femení on CVB Barça i CV Premià de Dalt representen al voleibol català.

El CVB Barça ha completat una gran primera fase, finalitzant en primera posició de grup i assolint d’aquesta forma l’accés a la segona fase que li dona dret a lluitar per una plaça a les semifinals del campionat. Les nois de Jordi Catalá han sumat el tres de tres en la primera fase, derrotant a Las Viñas (3-1), Ciutat Cide (3-2) i el CV Ribeira Sacra per 3-0 aquest matí, per tal d’accedir a un grup de la segona fase on hi debutaran demà jugant dos partits que han de decidir la plaça a semifinals. Les campiones de Catalunya han quedat enquadrades en la segona fase al Grup 4 de la competició, juntament amb l’Al-Kazar murcià i el CV Playas de Benidorm, debutant el migdia de divendres enfrontant-se a les alacantines.

Per la seva banda, el CV Premià de Dalt en el seu debut en un estatal de categories de formació ha quedat enquadrat en un igualat grup en la primera fase i en el que ha acabat aquesta primera fase en tercera posició després de vèncer en la darrera jornada 3-2 al Motorsan Guadalajara. Les jugadores de Narcís Godoy van caure ahir en els dos encontres disputats davant les murcianes del CV Al-Kazar i les campiones balears del CV Sóller, els dos rivals més forts del grup, veient-se ja abocades a la lluita per les places del tretzè al vint-i-quatrè lloc. Ara, les catalanes buscaran la millor posició en la segona fase, dins un grup on debuten aquesta nit (20:00 hores) davant l’IMD Laredo, on completa el grup el CV Ribeira Sacra gallec.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top