El CV Vall d’Hebron s’adjudica el Gran Premi de Base 2015/16 en la categoria conjunta

La darrera competició de la temporada va proclamar vencedor final al CV Vall d’Hebron, tancant així de manera definitiva el passat cap de setmana del 10 i 11 de juny la temporada 2015/16 de pista.

El CV Vall d’Hebron va fer-se amb el triomf final en el Gran Premi de Base de la categoria conjunta juvenil i cadet en el que participen els sis equips que disputen la Fase Campionat de la Primera Divisió juvenil i cadet femenina, en format de tots contra tots al llarg de cinc caps de setmana.

El club barceloní va proclamar-se vencedor absolut del Gran Premi de Base 2015/16 després de dominar ambdues categories, liderant tant la competició juvenil com la cadet on entre totes dues competicions ha sumat un total de 27 punts, acabant invicte l’equip juvenil després de sumar el cinc de cinc davant els seus rivals CVB Barça, DSV CV Sant Cugat, CV Esplugues, CV Premià de Dalt i Vòlei Vilassar. En categoria cadet, per la seva banda, les barcelonines que entrena David López van acabar primeres empatades a punts amb un CV Premià de Dalt que va aprofitar la competició per a preparar la seva participació al Campionat d’Espanya de la categoria celebrat a Castelló la setmana passada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top