El CV Vall d’Hebron lidera el Grup B de Primera Nacional femenina en l’inici de la segona volta

Aquest passat cap de setmana va començar la segona volta del grup B de Primera Divisió Nacional, el grup més català de la història. El CV Vall d’Hebron de David López comença la segona part del campionat com a líder en solitari després de sumar a Premià de Dalt diumenge l’onzena victòria de la present campanya que situa les barcelonines en el més alt de la competició amb només una derrota en la primera volta.

Al CV Vall d’Hebron li segueix de ben a prop el CV Esplugues. L’espluguenques van patir a l’INEFC de Barcelona per fer-se amb la victòria al tie-break davant el CVB Barça, mantenint així la segona plaça l’equip que dirigeix Valeriano Ruiz. Un dels dos únics equips ‘foranis’ del grup català, l’Arona Stop&Shop ocupa la tercera plaça en aquest inici de segona volta per davant de DSV CV Sant Cugat i CVB Barça, que amb 25 i 23 punts respectivament no perden pistonada respecte la part alta de la classificació.

El CV Sant Boi ocupa la última plaça de la classificació, mentre que en només cinc punts es situen entre la part mitja i baixa de la taula classificatòria la resta de conjunts catalans amb el CECELL Lleida, que va vèncer en un igualat duel al CN Sabadell per 2-3, en sisena posició, Ferrolan Vòlei Rubí i CN Sabadell ocupant la part mitja de la classificació, mentre que CV Premià de Dalt i CH Bordils tractaran en aquesta segona volta, juntament amb el CV Sant Boi, passar per sobre del Phisiup Saragossa, per tal que sigui el conjunt aragonès qui ocupi la plaça de descens.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top