El CV SPSP finalitza com a líder invicte la primera volta de SM2

L’onzena jornada de la Superlliga Masculina 2 tancava la primera volta de la categoria de plata del vòlei espanyol. En el Grup C, on competeixen fins a 5 equips catalans, un derbi català entre el Barça Voleibol i el líder destacat, l’Instercap Asisa Tarragona SPSP, tancava una primera volta on no es tornarà a jugar a voleibol fins a mitjans de gener de 2024.

El Pavelló de La Salle Bonanova (Barcelona) era l’emplaçament on dos equips en forma volien finalitzar l’any amb una victòria. En un intercanvi de cops per part dels dos conjunts catalans, va ser l’equip visitant qui, amb eficàcia i sort, va endur-se el primer parcial per un ajustadíssim 31-33 després de pràcticament 50 minuts de joc.

Lluny d’enfonsar-se, l’equip de Fredinson Mosquera va continuar lluitant per igualar un marcador que, amb el pas dels minuts, els hi anava a ser esquiu. Després que el CV SPSP aconseguís una renda de 3-4 punts sobre els seus rivals, aquesta es va mantenir fins al final del set, que va finalitzar amb 20-25 pels tarragonins.

En el tercer i definitiu set, els visitants, conscients de poder treure un resultat més que positiu, varen posar la directa per tal de treure un triomf valuós abans de la Copa Príncipe. Dit i fet. En poc més de 20 minuts, l’Instercap Asisa Tarragona SPSP posava el 16-25 en el marcador i tancava una volta sencera amb ple de victòries. Per la seva banda, el Barça Voleibol continuarà tractant d’afermar-se a la zona mitjana de la classificació.

El conjunt tarragoní, classificat per a la Copa Príncipe juntament amb l’UD Ibiza, iniciarà el torneig del KO el proper 12 de gener a Cabezón de la Sal (Cantàbria). L’equip català, integrat dins el Grup B amb el CV Leganés i l’Intasa San Sadurniño, obrirà la competició amb el conjunt madrileny el 12 de gener a les 17:00 hores. L’últim partit de la fase de grups serà contra el San Sadurniño l’endemà a les 09:45 hores. Les semifinals seran jugades pels dos primers classificats de cada grup el mateix 13 de gener a la tarda, mentre que, la gran final, tindrà lloc en la matinal de diumenge.