El CV Sant Cugat revalida el títol de campió de Catalunya cadet

A Lleida, el CV Sant Cugat va proclamar-se campió de Catalunya cadet femení, sent l’únic equip capaç de revalidar campionat en les sis fases finals que s’han jugat aquesta temporada. L’equip que dirigeixen Arseni Llenas i Eros Ortiz va derrotar en la final 3-0 el CV Vall d’Hebron i finalitza la temporada de manera invicta.

En Quarts de Final el CECELL Lleida, amfitrió i recolzat pel seu públic, va derrotar al tie-break al tercer classificat de la lliga regular, el CVB Barça, passant a semifinals i trobant-se allà un intractable CV Sant Cugat. Per l’altre banda del quadre el CV Vall d’Hebron va eliminar a Quarts de Final el CV Esplugues i en una espectacular semifinal va derrotar 3-2 al CN Sabadell, classificant-se pel Campionat d’Espanya a Astúries, i deixant per segon any consecutiu fora de la final cadet l’equip vallesà.

Ja en la final de diumenge, el CV Sant Cugat va mostrar-se sempre al llarg del partit més segur de la seva victòria, acabant aixecant la copa de campiones de Catalunya de mans de les autoritats allà presents: Roberto Pozzato, Vicepresident Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol i del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top