El CV Sant Cugat inicia la Fase d’Ascens a Superlliga-1 sumant un punt a Madrid

La Fase d’Ascens a Superlliga-1 femenina va arrencar aquest passat cap de setmana amb la presència del CV Sant Cugat entre els quatre conjunts que disputaran la fase final de Superlliga-2, amb l’objectiu d’ocupar una de les dues places que donarien dret a competir la temporada vinent a la Divisió d’Honor del voleibol estatal.

El CV Sant Cugat va començar la fase d’ascens amb derrota al tie-break a la pista del VP Madrid, sumant d’aquesta manera un valuós punt a la sempre complicada pista del campió de la lliga regular al Grup B. Les de Rafa Ruiz van tenir opció de victòria, amb 11-12 al marcador al cinquè set que hagués permès a les vallesanes arrencar d’espectacular manera una Fase d’Ascens que es preveu d’alló més igualada. A les catalanes van tornar a brillar amb llum pròpia en atac Sara Julián (23 punts) i Julia Bonet (28 punts), destacant-ne de nou la bona direcció de joc de Maria Sanchis i un gran treball en bloqueig, sumant les vallesanes un total de 12, amb l’asturiana Paula García liderant aquesta faceta amb 6 bloquejos.

En l’altre partit de la Fase d’Ascens, l’actual campió de la Copa Princesa, CV Fígaro Haris Tenerife, va vèncer 3-0 al CV Torrelavega, proper rival del CV Sant Cugat dissabte vinent a terres càntabres, en la segona jornada de la fase decisiva de Superlliga-2.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top