El CV Sant Boi dóna oficialment la benvinguda a la temporada 2016/2017

Més de 300 persones es van aplegar aquest diumenge al Poliesportiu La Parellada per donar la benvinguda oficial a la nova temporada del CV Sant Boi, i és que més de 150 persones, entre amics, familiars i simpatitzants van acompanyar l’entitat en aquest dia tan especial. El club del Baix Llobregat va presentar així els seus 12 equips i per tant els més de 130 jugadors que conformen les diferents plantilles i els seus tècnics i entrenadors.

Un dels actes destacats de la presentació de l’entitat va ser l’entrega d’una samarreta del club al seu soci més jove, en aquest cas un bebè de pocs dies. A més, durant l’acte de presentació, es va llegir el manifest institucional i del món de l’esport per l’eliminació de la violència envers les dones.

A l’acte hi van assistir diferents autoritats entre les que destaquen la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora; el tinent d’alcalde Juan Antonio Tamayo i la regidora de Serveis Socials i Salut Comunitària, Salut González. La junta directiva en ple també va assistir a l’acte amb el seu president, Oswaldo Valencia, al capdavant.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top