El CV Rubí celebra el 24è Torneig Base Ciutat de Rubí

Un any més el Club Voleibol Rubí celebra el torneig de base que posa fi a la temporada de pista. La competició es durà a terme al pavelló municipal de la Llana al llarg del cap de setmana amb la participació d’equips infantils, cadets i juvenils dels quatre clubs catalans i del club local. Les finals de totes les categories es disputaran diumenge al matí amb la posterior entrega de premis als tres millors classificats de cada categoria.

A la competició infantil hi participaran el CV Vilassar, el CV Vall d’Hebron i l’ASFE Sant Fruitós a més de l’equip del club organitzador. En categoria cadet hi haurà dos equips del CV Rubí i també hi participaran el CV Vilassar i el CV Vall d’Hebron. Per últim, en categoria juvenil, hi haurà equips del CV Barcelona – Barça, el CV Vilassar i el CV Vall d’Hebron, a part de l’equip local.

Dissabte al matí tindran lloc els partits de grup, mentre que al llarg de la tarda es disputaran les semifinals. A les 16:30h tindrà lloc la semifinal infantil, a les 17:45 la cadet i la juvenil a les 19 hores. Per acabar la jornada es podrà gaudir d’un partit d’exhibició entre el sènior femení del Club Vòlei Rubí i un ‘All Star’ de l’equip juvenil del club rubinenc.

Les finals es jugaran diumenge al matí a pista central. A les 9 del matí serà el torn de la categoria infantil, a les 10:30 hores del cadet i, finalment, del juvenil a les 12 hores.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top