David Fernández àrbitre de la Volley Nations League

L’àrbitre del col·legi català, David Fernández, està gaudint aquestes darreres setmanes de diverses designacions a la Volley Nations League, antiga Lliga Mundial. Fernández ha passat per les seus de Turquia i Bèlgica i aquesta propera setmana participarà a la competició masculina a Portugal.

 L’última setmana de maig, David Fernández, va viatjar a Ankara on va participar en tres partits de la Volley Nations League femenina. Com a primer àrbitre va xiular els partits entre Japó i Rússia i Japó i Alemanya. En els dos casos les japoneses van sortir victòries amb resultats de 3-1 i 3-0 respectivament. També va formar part del partit entre Rússia i Alemanya, que va acabar amb 0-3 favorable a les alemanyes, com a segon àrbitre.

La setmana passada les designacions el van portar fins a Kortrijk (Bèlgica) per formar part del cos arbitral de la segona ronda de la Volley Nations League femenina. En aquesta ocasió va fer de primer àrbitre al partit entre Bèlgica i Rússia, amb un resultat final de 3-0 favorable a les locals, i de segon àrbitre als partit de Rússia i Bèlgica amb Sèrbia, que van acabar amb una victòria per les sèrbies i un 3-0 per les belgues.

Aquesta propera setmana, David Fernández viatja fins a la ciutat portuguesa de Gondomar per participar en una nova tanda de partits, però en aquesta ocasió de la Volley Nations League masculina. Els equips que participaran en aquesta fase de la competició són Brasil, Sèrbia, Portugal i Xina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top