El CV Esplugues presenta els seus equips per la nova temporada

El passat diumenge, 15 de setembre, el CV Esplugues va fer la presentació oficial dels seus equips per la temporada 2019-2020 amb la presència de la majoria d’esportistes de l’entitat acompanyats de pares, mares, familiars i amics, així com de diferents personalitats del món de l’esport. Una presentació emmarcada en el Torneig de Festa Major de la ciutat.

El CV Esplugues va presentar un total de 16 equips, 11 dels quals federats, formats per més de 160 esportistes que van omplir el parquet del pavelló de les Moreres. Entre els equips destacats hi ha el primer equip femení que repetirà temporada a la Superlliga 2 femenina, on va acabar en una bona setena posició la temporada passada.

La jornada de presentació es va emmarcar en els actes de celebració del Torneig de Festa Major de la ciutat del Baix Llobregat i que va ser l’escenari del primer partit de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor que va enfrontar al CV Esplugues amb el DSV CV Sant Cugat de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques van guanyar el partit per 3-1.

A l’acte hi van assistir la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora; la regidora d’esports de l’Ajuntament d’Esplugues, Montse Zamora; Manel Pozo, regidor de l’Ajuntament d’Esplugues; Nuria Terribas, presidenta del DSV CV Sant Cugat; i el president del CV Esplugues, Alejandro Gusano.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top