El CV Encamp trenca la imbatibilitat del CV Reus

Sorpresa a la Primera Divisió Sènior masculina després de tres quarts de temporada. El Club Voleibol Encamp, segon classificat a la categoria, ha superat aquest passat cap de setmana al líder de la competició, el CV Reus, per 3-1 (23-25/25-15/25-16 i 25-14), acabant així amb el rècord d’imbatibilitat del conjunt reusenc.

Després d’un inici de competició imparable, el CV Reus visitava la pista del CV Encamp, el seu immediat perseguidor a la categoria més alta del vòlei català. Sabedors de la dificultat d’aquest encontre, el conjunt local va sortir endollat al matx, però veient el tipus de partit que li esperava tenint enfront un CV Reus que estava imbatut des que va iniciar-se la competició.

Tot i la pressió local, el CV Reus va fer-se amb el primer set, fent notar als seus rivals la dificultat que comportava l’encontre. No va rendir-se l’equip andorrà, que amb el suport de la seva afició va posar l’empat en el marcador i va deixar a quinze punts als seus rivals, demostrant així el caràcter que els ha portat fins a la fase de promoció d’ascens.

La mateixa tònica varen tenir el tercer i quart set, que tot i mantenir-se igualats en els principis de parcial, anaven a ser dominats per l’equip blanc-i-blau en els moments decisius, fent que una victòria balsàmica arribés en l’instant indicat. Amb la primera derrota del CV Reus aquesta temporada, l’equip de Tarragona manté la primera posició amb 33 punts, sis més que el CV Encamp, segon amb 27 punts, un més que l’SD Espanyol.