El CV Encamp classificat per disputar l’ascens a Superlliga 2

El CV Encamp s’ha proclamat campió del grup B de Primera Divisió Nacional a falta de disputar-se tres jornades i aconsegueix així la classificació per la fase d’ascens a Superlliga 2. D’aquesta manera, l’equip entrenat per José Garcia, opta a tornar a Andorra a l’elit del voleibol. El club encampadà es postula per acollir la fase d’ascens que jugarien els sis millors equips de la categoria.

L’equip d’Andorra suma tres ascensos consecutius de categoria des de la seva creació, ara fa quatre anys, d’un equip sènior a la tercera divisió catalana. El passat cap de setmana va certificar la classificació per les fases d’ascens a Superlliga 2 després de guanyar amb claredat al Vòlei 6 Manresa. La fase d’ascens que es disputarà a finals d’abril encara no té seu, però el club andorrà es postula com a possible organitzador.

Un total de sis equips participaran en aquesta fase d’ascens. Juntament amb el CV Encamp ja estan classificats el CV Pinto i el SAD Recuerdo del grup A; i el CV Cadis del grup C. Del grup B, en el que ha disputat la lliga regular el CV Encamp queda una plaça disponible per accedir al play off d’ascens. Encara tenen opcions el CV Muro, el CN Sabadell, el Club Vòlei Olot i el CV Sant Martí.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top