El CV Andorra venç el Play-off juvenil masculí

El Pavelló El Carmel va ser seu dissabte del Play-off juvenil masculí que donava una plaça per a la disputa del Campionat d’Espanya. El CV Andorra va resultar finalment el vencedor de la fase final, després de derrotar a un bon CV AA Llars Mundet.

Tots dos equips van arribar a la final de la tarda del Play-off després de superar a les semifinals del matí al CV Arenys i al CV Salou, respectivament. El CV Andorra va superar a un combatent CV Arenys, el qual va vendre cara la seva derrota. En la primera participació del club maresmenc en una fase final masculina l’equip de Dani Lienas va donar una bona imatge i sense cap tipus de pressió va posar en certs problemes a l’equip que entrena Paco Fernández.

En la segona semifinal, l’equip amfitrió del Play-off, el CV AA Llars Mundet, no va donar opció a un CV Salou que va pagar en excés els problemes físics d’algun dels seus titulars i que no van poder donar el màxim davant un equip local que va oferir estones de molt bon joc al públic assistent, destacant el partit de l’atacant Adrià De los Santos com a màxim realitzador del partit.

Ja en la final, el CV Andorra va resultar el guanyador final, després de superar 3-1 a l’equip local entrenat pel tàndem format per Toni Alemany i Sergi Arranz, el qual, com va passar al matí va oferir un bon joc davant el previsible favorit a fer-se amb la plaça restant pels catalans al proper Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Badajoz la primera setmana de maig, i una vegada el FC Barcelona es va proclamar campió de Catalunya fa un parell de setmanes.

A l’entrega de la copa del campió de Play-off juvenil masculí va assistir la presidenta de l’ens federatiu català, Maribel Zamora, qui va fer entrega del trofeu de campió d’aquesta fase final al capità del CV Andorra, Pol Estalella.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top