Celebrada a Sant Esteve Sesrovires la 4ª Trobada ‘Escola de Vòlei’

El Pavelló Municipal de Sant Esteve Sesrovires va ser seu diumenge seu de la quarta trobada de promoció ‘Escola de Vòlei’  que organitza la Federació Catalana de Voleibol, amb la col·laboració del Vòlei Sant Esteve, amb una participació de 21 equips participants i més de 150 nens i nenes gaudint del voleibol.

La principal novetat d’enguany la trobem en la instauració de la nova modalitat per a mares i pares i simpatitzants, cobrint així la demanda existent per part dels propis clubs i simpatitzants d’incloure una categoria que acollís aquest col·lectiu i poder gaudir així d’un matí de voleibol. A Sant Esteve Sesrovires la participació va ser molt superior a les de les primeres edicions, gaudint els acompanyants de nens i nenes de la trobada i simpatitzants del nostre esport.

Al final de la trobada el Departament de Promoció de la FCVb va lliurar uns diplomes acreditatius als participants, tot esperant ja la celebració de la propera trobada ‘Escola de Vòlei’ el diumenge 11 de maig al Pavelló Municipal de Sant Llorenç d’Hortons, amb la col·laboració del CE Hortons.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top