El CN Sabadell presenta els equips per la temporada 2018/2019

El passat 2 de desembre el CN Sabadell va fer la presentació oficial dels seus 17 equips per aquesta nova temporada al Pavelló 4. Més de 200 persones, entre jugadors, familiars, amics i simpatitzants van acompanyar als membres del club en aquesta jornada tant important que va servir també per fer una recollida solidaria d’aliments col·laborant amb el Banc d’Aliments.

Per la pista del pavelló van desfilar més de 200 jugadors de l’entitat esportiva, des dels més petits fins als equips sènior. També va servir l’acte per rememorar els èxits esportius de la passada temporada com el Campionat de Catalunya Infantil masculí, o la recuperació de les places de primera divisió dels equips infantil, cadet i juvenil femenins. A més, es va destacar la segona posició assolida pels dos primers equips sabadellenques a Primera Nacional i la seva participació a les fases d’ascens.

El club ha assolit aquest, a més, un nou èxit. El Club Natació Sabadell, amb la creació d’un juvenil masculí, ha tancat tota la línia masculina i completa la participació d’equips en totes les categories federades catalanes. A part dels jugadors, també es van presentar tots els entrenadors del club, destacant la incorporació del nou director tècnic, André Collin.

A l’esdeveniment hi van participar el president del club, Claudi Martí, i altres membres de la Junta Directiva, així com el director esportiu, Xavi Balaguer, i la presidenta de la secció de voleibol Anna Torrico, que van tancar l’acte amb el torn de parlaments on van destacar la gran inversió feta en l’adequació de la teulada i el nou parquet dels pavellons 1, 2 i 3.

La presentació d’equips del CN Sabadell va ser també un acte solidari ja que es va fer una recollida d’aliments per col·laborar amb el gran recapte que organitza anualment el Banc dels Aliments i on es van acumular enguany més de 4 milions de quilos d’aliments bàsics per als més necessitats.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top