El CECELL presenta les 157 jugadores d’aquesta temporada

EL club lleidatà CECELL ha presentat de manera oficial els seus 15 equips i les seves jugadores per aquesta temporada 2018-2019 davant d’un nombrós públic format per familiars, autoritats, amics i simpatitzants de l’entitat. L’acte de presentació va tenir lloc al Pavelló Joan Oró de Lleida.

El CECELL va presentar més de 150 jugadores, màxim històric del club femení, que formen part dels 6 equips de categoria escolar, i dels 9 equips federats entre els que hi ha 2 infantils, 3 cadets, 3 juvenils i 1 sènior.

La presidenta del club, Montse Nadal, va mostrar-se contenta per la imatge de totes les noies del club juntes i del treball de promoció i tecnificació que s’està duent a terme des del club. A més, va voler agrair a les famílies i als entrenadors per la confiança, suport i feina diària que duen a terme. També va animar a les noies a ‘seguir creixent esportiva i humanament’.

A l’acte també hi van assistir Txema Alonso, conseller delegat d’Esports de la Paeria de Lleida, Paco Cerdà, diputat provincial de la Diputació de Lleida, i Joan Segura, representant territorial de l’Esport a Lleida.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top