El CECELL presenta de manera oficial la temporada 2016/2017

Dissabte a la tarda va tenir lloc al Pavelló de l’IES Joan Oró, la presentació oficial de tots els equips del CECELL de la temporada 2016-2017. Per arrodonir l’acte tothom estava convidat a presenciar el partit de les màximes exponents del club, l’equip femení de Primera Nacional.

A l’acte hi van assistir diferents autoritats entre les que destaca la presència de la de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, el president del club, Antoni Blesa i el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport a Lleida, Joan Segura.

En total es van presentar 13 equips, vull d’ells federats, sobretot femenins i de totes les categories inferiors. El Cecell compta amb equips federats des d’infantil a sènior i la majoria d’ells disputen les respectives lligues a les primeres divisions. A més, també te equips alevins i benjamins. El principal exponent del club però, són les noies del Sènior Femení de Primera Nacional. Van ser elles les encarregades d’obrir i tancar l’acte amb bones noticies, ja que van guanyar els dos partits oficials que van disputar. Pel matí contra l’IBSA CV AGE GC i per la tarda amb el Sant Esteve.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt