El CECELL Lleida presenta els seus equips de la temporada 2013/14

El passat dissabte 21 de desembre es va celebrar al Pavelló del IES Joan Oró de Lleida l’acte de presentació dels equips del CECELL per la present temporada (2013-2014).

A l’acte van assistir el Sr. Txema Alonso, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, el Sr. Josep Ramon Solsona, representant territorial de l’Esport a Lleida, així com els representants dels diferents patrocinadors que té el club: Transports SERVETO, Easy Optic, i Autocars Carretero-Jimenez.

Durant l’acte es van presentar una a una les gairebé noranta jugadores que formen el club, des de les més menudetes, de quart de primària, fins les noies de l’equip sènior.

Aprofitant aquest acte el club va voler retre homenatge als desapareguts Juanjo Garra (reconegut alpinista, i tècnic d’esports de l’Ajuntament de Lleida) i l’Àngel Biosca (entrenador de voleibol i mestre d’educació física del Col·legi Claver).

Antoni Blesa, president del CECELL i Roser Carrera, membre de la junta directiva del club, va entregar, a cada família, una placa commemorativa i una samarreta del club amb el nom de tots dos.

Aprofitant les dates nadalenques el club va oferir un aperitiu als assistents a l’acte. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top