El català Marc Pascual debuta demà al 8 Nacions amb la selecció espanyola Sub’16

La selecció espanyola Sub’16 masculina va treballar a Palència tota la setmana passada per afrontar el transcendental Torneig 8 Nacions que se celebra a Itàlia des de demà. Els joves, a les ordres de Benjamín Vicedo, disputaran entre els dies 27 de juliol i l’1 d’agost una competició que a més servirà per classificar per al proper Campionat d’Europa Sub17.

Entre els dotze convocats finals que s’han desplaçat fins a la localitat italiana d’Ostuni es troba el jugador català Marc Pascual. Granollerí format a l’AE Carles Vallbona actualment forma part del programa d’alt rendiment de la Federació Catalana de Voleibol, GET Blume Voleibol. A banda de Pascual, el també integrant de GET Blume Voleibol, Miguel Campos, va entrar a formar part de la primera llista de setze jugadors que va oferir el seleccionador, abans de la preparació de la setmana passada, i on Campos va acabar quedant fora.

La selecció masculina sub-16 debutarà al prestigiós torneig el dia 28 de juliol davant Bèlgica. Posteriorment s’enfrontarà a Holanda i Itàlia abans de la fase final de la competició. El Torneig 8 Nacions és el tradicional campionat que reuneix alguns dels millors equips de la categoria, una competició que en aquesta ocasió s’emmarca en el procés classificatori per a l’Europeu Sub’17.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top