El català Gerard Osorio prepara la seva incorporació amb la selecció absoluta amb el grup GET Blume

El sabadellenc Gerard Osorio va retornar a la que va ser casa seva durant un període de temps d’aprenentatge. Osorio es troba des de la setmana passada entrenant amb el grup masculí GET Blume Voleibol a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. En la seva primera setmana a les ordres dels tècnics del programa, Alberto Toribio i Idaira Vega, el sabadellenc va compartir sessions d’entrenament amb els nois juvenils del programa masculí, ja que els jugadors cadets es trobaven amb els seus respectius clubs d’origen preparant la Fase Final a 6 que va tenir lloc a Mataró el cap de setmana.

Després de la seva temporada a les files del Ushuaia Ibiza Voley, el català ha estat cridat entre els vint-i-un convocats per part del seleccionador espanyol absolut, Fernando Muñoz, per a ser part del grup de treball de cara a afrontar l’edició de 2016 de la Lliga Mundial en la que la selecció espanyola hi participa per segon any consecutiu a l’històrica cita anual de la FIVB, després d’haver-se quedat la temporada passada a un pas de disputar la Final Four del Grup 3 de la competició.

Gerard Osorio no serà l’únic català de la llista de la selecció espanyola absoluta. Els també sabadellencs Sergi Reñé i Daniel Rocamora, juntament amb els tarragonins Carles Mora i David Sanllehí, completen la llista de catalans en la selecció espanyola, els quals s’hi incorporaran el proper 16 de maig a una concentració que s’iniciarà a Palència. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top