El Barça CVB buscarà tancar la semifinal de la Lliga Iberdrola a Madrid

El primer equip del Barça CVB viatja aquest cap de setmana a Madrid per mirar de tancar l’eliminatòria de semifinals, després de guanyar els dos primers partits a casa el passat cap de setmana. Les d’Hugo Gotuzza van tancar els dos partits amb victòries per 3-1 davant del Feel Volley Alcobendas que disposarà de dos partits a casa per intentar ajustar la semifinal.

Les grades del pavelló de Can Noguera de La Garriga es va omplir tant dissabte com diumenge per viure l’espectacle del millor voleibol d’Espanya. El Barça CVB, que ha finalitzat en segona posició la lliga regular, disputava els dos primers partits de l’eliminatòria de semifinals, per optar a la final del play off, de la Lliga Iberdrola. Tant dissabte com diumenge, les de Gotuzzo no van decepcionar i van mostrar el seu millor joc per guanyar per 3 sets a 1 al Feel Volley Alcobendas, tercer classificat a la lliga regular. Un bon joc encapçalat per Raquel Brun, que ha estat destacada com a jugadora MVP de la jornada,i on també van destacar la col·locadora Sílvia Araco i l’oposada Rocío Gómez, destacades al set ideal.

El primer partit de l’eliminatòria el Barça va començar dominant i va saber tancar els 2 primers sets amb un joc regular i contundent que mantenia les madrilenyes amb distància al marcar. Però en el tercer parcial l’empenta del rival va servir per sumar un set a les d’Alcobendas tot i els intents blaugranes per mirar de tancar el partit per la màxima diferència de sets. Amb el 2-1 al macador les de Gotuzzo no van voler donar opcions al rival i tancaven el set amb un contundent 25-15 al marcador.

En el segon partit, les blaugrana van haver de donar la volta al marcador després que les d’Alcobendas s’emportessin el primer set per 24-26. Un fet que va despertar les jugadores del Barça que a partir d’aquí van dominar i van tancar el partit per la vía ràpida. El segon set les de Gotuzzo van dominar en tot moment fins a tancar el marcador amb un 25-20, similar al tercer parcial que va acabar amb un 25-18. El bon joc, i les possibilitats de marcar l’eliminatòria no van portar a les barcelonistes a relaxar-se, sinó més aviat al contrari, i deixaven a les madrilenyes a 14 al quart i últim set.

Amb el 2-0 a l’eliminatòria les blaugrana posen pressió a les madrilenyes, que necessiten guanyar els dos següents partits per tenir opcions. El Barça CVB només necessita una nova victòria per segellar la semifinal. L’elimintaòria es trasllada ara a Madrid, on es disputaran els dos propers enfrontaments: el tercer, dissabte a les 19 hores, i el quart, si és necessari, diumenge a les 17 hores.