Dues parelles espanyoles al FIVB World Tour

Avui comença el FIVB World Tour 2017, el major espectacle de vòlei platja del món on participen dues parelles espanyoles. La novetat d’enguany és que les Major Series es podran veure a través de Streaming.

La Federació Internacional de Volei Platja dóna inici a la temporada després de la cancel·lació de la prova de Fiji per culpa d’un huracà. Així, el primer torneig es disputa des d’avui i fins diumenge a Fort Lauderdale, Florida (Estats Units). Allà s’hi han desplaçat dues parelles espanyoles: Pablo Herrera i Adrián Gavira, actualment 11ens en el rànquing mundial; i la nova parella femenina formada per Amaranta Fernández i Ángela Lobato, que han entrenat dur per entrar a formar part de l’elit del vòlei platja mundial. Les noies seran les primeres en estrenar-se a la pista de Florida, avui mateix, davant la parella txeca Gálová – Olivova.

La principal novetat d’aquest any és que els aficionats al vòlei platja podran seguir el campionat via streaming. Les cinc principals proves del circuit, els Major Series, es podran veure en directe des de tot el món. Només és necessari registrar-se a https://www.swatchmajorseries.com/en/users/registration

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top