Dous nous jugadors Blume convocats a la Selecció Nacional Sub 19

Ja són quatre els jugadors catalans convocats per la Selecció Nacional Sub 19 provinents del programa de tecnificació GET Blume. Álvaro Gimeno Rubio i Dexter R.Edwards Batalla es sumen als dos jugadors que ja estan a la concentració permanent de Palencia, Arnau Caparrós y Anass Anzaui.

Dexter i Gimeno han estat convocats per assistir a la concentració de Supervisió que es celebrarà al Centre d’Alt Rendiment i Tecnificació Esportiva (CETD) de Palència fins al 22 de desembre. D’aquest grup hauran de sortir els jugadors finalment seleccionats per participar al Torneig Internacional de Nadal que es disputarà del 26 al 30 de desembre a la mateixa Palència.

Posteriorment, el 3 de gener hi haurà una nova convocatòria de jugadors, que seran els que prepararan la participació a la Fase de Classificació per al Campionat d’Europa Sub 19, que es celebrarà a Grècia entre el 12 i el 16 de gener.

Els 4 catalans, sorgits del programa GET Blume, estaran previsiblement entre els 12 seleccionats definitius per participar en el campionat internacional. Tots ells ja han assistit de manera activa amb la Selecció i en campionats internacionals, com el 8 Nacions disputat a Holanda a principis d’any.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top