Doble victòria catalana en la jornada 8 de Superlliga 2 masculina

Primera jornada d’aquesta temporada 2015/16 que es pot celebrar la victòria conjunta a Superlliga 2 masculina dels dos representants catalans de la categoria. Tant FC Barcelona com CV AA Llars Mundet van sumar dissabte la victòria en la vuitena jornada de competició, assolint així els seus respectius objectius d’entrar a la Copa Príncipe, pels blaugrana, i de sortir de les posicions de descens, per l’històric conjunt barcelonès.

El FC Barcelona va sumar a Xàtiva (0-3) la setena victòria de la temporada que li val per seguir pistonada al líder intractable de la competició, Can Ventura Palma. Els homes de Sergi Bosch van jugar un partit molt seriós a la complicada pista valenciana, i tot i l’absència del gadità Germán López i de Jordi Gens van sumar els tres punts amb els seus substituts, Eric Hernández i Carlos Caimari, entre els més destacats del partit.

Per la seva banda, el CV AA Llars Mundet va sumar a Lugo tres importants punts en imposar-se 1-3 al Club Voleibol Emevé en un partit en el que es van refer d’un mal primer set (25-13) amb la posterior remuntada en la que van destacar els centrals Alfred Argilés (tres punts de bloqueig), així com l’encert per banda dels atacants Ferran Morató, Nacho Calderé i Raul Salguero. Els barcelonins sumen una important victòria que els apropa a les posicions més còmodes de la classificació, abans de viatjar de nou aquest cap de setmana, aquesta vegada a Santa Cruz de Tenerife per enfrontar-se al Playas de Médano. Mentrestant, el FC Barcelona rebrà la visita del CyL Palencia 2016 amb l’objectiu de sumar tres punts que li assegurin matemàticament la presència en la propera edició de la Copa Príncipe.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top