Doble victòria a terres andaluses per refermar el lideratge del DSV CV Sant Cugat a Superlliga 2

Doble desplaçament fins a terres andaluses del DSV CV Sant Cugat saldat amb dues importants victòries pel conjunt català que lidera el Grup B de Superlliga 2 femenina. Les jugadores dirigides per Rafa Ruiz van sumar dos valuoses victòries a Granada i Almería per tal de refermar el seu lideratge.

El cap de setmana santcugatenc va començar dissabte a l’històric Fuentenueva de Granada amb victòria 2-3 després que les jugadores locals remuntessin un 0-2 favorable a les catalanes, qui van saber refer-se al tie-break, sumant la victòria i dos punts importants per seguir al liderat del grup, en un partit on va destacar l’encert atacant de Sara Julián amb 17 punts (46%).

Ja en diumenge, el rival va ser l’Almeria Grupo 2008, equip de mitja taula i al qual les vallesanes van superar per 1-3 completant d’aquesta forma un gran cap de setmana. El DSV CV Sant Cugat va sumar a Almeria tres nous punts amb la participació al partit de totes les jugadores inscrites en acta per l’entrenador Rafa Ruiz. La juvenil Laura Brun amb 11 punts va ser la màxima realitzadora vallesana d’un partit on el servei santcugatenc va sumar fins a 10 punts directes contra el seu rival.

La competició es reprendrà el proper 16 de gener amb el descans del DSV CV Sant Cugat, que  tornarà a jugar el dia 24 a Guadalajara en un enfrontament clau per aspirar a les dues places que donen accés a la fase d’ascens a la màxima competició estatal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt