Lideratge incontestable del Tarragona SPSP-2017 al grup català de Primera Nacional

Aquest passat cap de setmana va disputar-se la vuitena jornada de competició al Grup B de Primera Divisió Nacional, grup copat pels clubs catalans aquesta campanya 2015/16. La darrera jornada abans de final d’any va reportar el liderat incontestable d’un Tarragona SPSP-2017 que finalitza l’any sense haver cedit cap derrota.

El conjunt tarragoní va sumar la victòria dissabte al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona per 3-1 davant la revelació del grup en aquest inici de campionat, un Club Voleibol Olot que viatjava fins a terres tarragonines per tal de rebatre el liderat a l’equip dirigit per Vlado Stevovski des de la segona plaça. Finalment, la victòria tarragonina referma el liderat del Tarragona SPSP-2017, mentre que els olotins de Miquel Roca mantenen, tot i la derrota, la segona posició del grup.

El 2015 finalitza amb el Vikings Vòlei Prat en tercera posició, a només un punt de l’equip olotí. Balàfia Vòlei Lleida, que va superar 3-0 al cuer del grup, el CV Saragossa, i el CV Frankfurt Arenys que va derrotar al penúltim classificat, Ítaca Manresa, ocupen les següents places de grup, on CN Sabadell i Vòlei Sant Martí ocupen respectivament la sisena i setena posició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top