Doble Campionat de Catalunya per la Blume

Un cop finalitzada la temporada regular, i repetint la fita història aconseguida l’any 2018, els dos equips, masculí i femení, del programa GET Blume, s’han tornat a proclamar campions de Catalunya de Primera Divisió Sènior. Els dos equips tanquen una temporada brillant, però destaca l’any excepcional de l’equip femení, dirigit per Miguel Fuente, que només ha cedit 1 partit i 8 sets a la lliga regular.

L’equip de Fuente, format per jugadores del programa de tecnificació GET Blume d’edats de categoria cadet i juvenil, ha sumat el màxim de punts possibles, 21, a la fase d’ascens del campionat. És a dir, només ha cedit 4 sets en els 7 partits disputats, però mai més d’un per partit. A més, a la primera fase de la competició va acabar en segona posició amb 25 punts dels 27 en joc.

En el cas de l’equip masculí, dirigit per Alberto Toribio, el títol de Campió de Catalunya arriba després d’una gran segona fase on només han perdut un dels sis partits disputats, sumant 14 punts dels 18 possibles. L’equip, format també per jugadors cadets i juvenils, ha cedit 7 sets als seus rivals. A la primera fase els de Toribio van finalitzar en tercera posició amb dues derrotes en 7 partits.

Els dos entrenadors repeteixen títol de campions tres anys després d’haver-lo aconseguit la temporada 2017-2018, quan també ho van fer els dos equips a la vegada. Per Miguel Fuente, aquest és el segon títol de campió de Catalunya, mentre que per Alberto Toribio serà el tercer, ja que també el va aconseguir la temporada 2015-2016. Uns resultats que demostren la bona feina que s’està fent des del centre de tecnificació del voleibol català. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top