Els favorits es posen al límit per guanyar el Vichy Catalan de Vilanova

Les dues finals del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour, que s’ha celebrat a la platja d’Adarró de Vilanova aquest cap de setmana, s’han decidit al set de desempat. Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en categoria femenina, i Hernán Tovar i Rolando Hernández, en la masculina, han hagut de portar al límit el seu repertori de joc per aconseguir pujar al calaix més alt del podi.

El vent i la pluja han estat presents a l’inici de la jornada de diumenge però no han estat els protagonistes, ja que els resultats d’aquesta tercera prova del Vichy Catalan no s’han allunyat del previst. Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, guanyadores de la primera prova, repeteixen victòria després de vèncer a Nuria Bouza i Nazaret Florian, guanyadores de la segona, en una final vibrant. La lituana i l’estoniana, han dominat el primer set però la gallega i la madrilenya han sabut jugar i forçar un tie break, que tot i la igualtat en el marcador ha acabat decantant-se per la parella de l’est.

En el quadre masculí, i com ha passat en la resta de proves del circuit, la parella de veneçolans formada per Hernán Tovar i Rolando Hernández, ha estat la vencedora. En aquesta ocasió els rivals han estat Javi Monfort, actual campió de Catalunya, que forma parella aquest any amb Pablo Pérez. Igual que a la final femenina, la parella de Veneçuela s’ha fet amb el primer set, però un final de segon parcial excepcional, amb remuntada inclosa, ha portat als d’Alacant a igualar el marcador. Finalment, Tovar – Hernández no han donat opcions en el tie break i s’han endut la victòria.

Les terceres posicions en aquesta prova de Vilanova han estat per Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, en categoria masculina, i per Julia Bonet i Becky Fernández, en la femenina. A més, també s’ha fet entrega del premi ‘Parella Perfecta’ que atorga Vichy Catalan al millor jugador i a la millor jugadora del torneig, que en aquest cas han estat Kadri Puri i Hernán Tovar. A l’entrega de premis han estat presents el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ismael Dichós, i el gerent de la Federació Catalana de Voleibol, Oscar Novillo.

En paral·lel a la prova del Vichy Catalan Volei Tour, Vilanova i la Geltrú, també ha acollit les competicions 2×2 amateur, dissabte, i 2×2 mixt, diumenge. La propera parada del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja serà el proper cap de setmana 19 i 20 de juny a Torredembarra.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top