Designacions a partits internacionals d’àrbitres del col·legi català

El 2018 comença amb importants designacions per al col·lectiu arbitral català. Joaquim Ventura, àrbitre internacional de vòlei platja, ha participat durant la primera setmana de gener a un campionat World Tour 4 estrelles a la Haia. D’altra banda, David Fernández i Fernando Cerrato, tenen designacions per a partits internacionals a Bèlgica i Polònia la propera setmana.

La primera designació internacional per Joaquim Ventura aquest 2018 ha estat el Worl Tour 4 estrelles Dela Beach Open, de l’Haia (Holanda), que s’ha disputat del 2 al 7 de gener. En aquest torneig Ventura ha arbitrat un total de 29 partits entre els que destaquen sobretot la semifinal masculina i el partit pel tercer i quart lloc. A la final de consolació entre les dues parelles holandeses, Varenhorst-Bouter i Brouwer-Meeuwsen, l’àrbitre català va exercir de segon àrbitre amb el col·legiat croat Drago Peslac.

A la semifinal masculina, entre la parella holandesa formada per Alexander Brouwer i Robert Meeuwsen i la parella polonesa Piotr Kantor i Bartosz Losiak, Ventura va dur les regnes del partit com a primer àrbitre acompanyat del col·legiat de República Txeca, Milan Vachutka. El partit va acabar amb victòria dels polonesos per 0-2.

També destaca la designació de Fernando Cerrato, candidat internacional, que ahir va xiular un partit a l’estranger. Cerrato va viatjar a Bèlgica per arbitrar el partit de tornada de la Challenge Cup femenina entre l’Hermes Oostende belga i el CK Ponta Delgada portuguès. El partit es va disputar al Mister V-Arena d’Oostende, i es va decidir al set de desempat per l’equip local.

D’altra banda, David Fernández, àrbitre internacional FIVB de pista, també té properes i noves designacions internacionals de cara al 2018. El 20 de gener, Fernández, viatjarà a Polònia on està designat com a primer àrbitre del partit de la Champions League masculina entre el Zaksa Kedzierzyn-Kozle polonès i el Noliko Maaseik belga.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top