El CNS Sabadell presenta oficialment la temporada

El CN Sabadell Volei va realitzar a finals de desembre la presentació oficial dels equips d’aquesta temporada 2017/2018. L’entitat conta ara mateix amb un total de 16 equips federats que van des de categoria aleví fins al grup veterans.

El club vallenc va presentar als prop de 200 jugadors i entrenadors que formen part de l’entitat. Primer va oferir als assistents una petita presentació dels equips en format audiovisual, per després rebre’ls a tots a la pista de joc nombrant-los un per un. Els primers en sortir a pista van ser els més petits, els tres equips alevins, seguits dels infantils tant de primera com de segona categoria. El club també té equips cadets i juvenils. Van tancar la presentació els sèniors masculí i femení de Primera Nacional i per últim el conjunt de veterans.

A la presentació del club hi van assistir prop d’un centenar de pares, mares, amics i simpatitzants del club, a més del president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí; la presidenta de la secció de voleibol, Anna Torrico; i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora. Després de la presentació tots els assistents van poder gaudir d’un pica pica de germanor.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top