De nou, bona participació en el segon dels clínics d’Oscar Novillo a Granollers

La tarda de dilluns va celebrar-se a Granollers el segon dels tres cursos de formació programats durant els mesos de febrer i abril dirigits als entrenadors de voleibol. La Federació Catalana de Voleibol i l’AE Carles Vallbona de Granollers organitzen una sèrie de xerrades per als mesos de febrer i abril dirigides als entrenadors catalans per a millorar la seva formació.

Els cursos de formació, que tenen lloc a Granollers, són impartits pel Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Oscar Novillo, estant dividits en tres xerrades relacionades amb tècnica, tàctica i metodologia del treball, havent-hi estat celebrades ja les dues primeres d’elles. Dilluns va ser protagonista la tècnica, amb una sèrie de plantejaments d’objectius en la iniciació amb exemples, desenvolupant-se tota l’activitat de tres hores de forma pràctica al Pavelló El Tub.

Amb la participació novament d’una trentena d’entrenadors de diferents clubs de Barcelona , van poder gaudir de l’experiència d’Oscar Novillo ex-seleccionador espanyol, multi campió de la Superlliga 1 masculina i actual gerent de la Federació Catalana de voleibol, en la segona de les tres jornades previstes dintre de l’acord entre l’ens federatiu català i el club de Granollers per fer cursos de formació pels tècnics.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt