De nou, bon número de participants per la prova de Cunit. Consulta la llista d’entrada provisional

Cunit ja està a la volta de la cantonada i batega Vichy Catalan Volei Tour pels quatre costats. A només 48 hores de l’inici de la cinquena prova del VICHY CATALAN VOLEI TOUR – CAMPIONAT DE CATALUNYA els inscrits a la prova de Vilanova i La Geltrú del cap de setmana ja poden consultar la llista d’entrada provisional. Una llista d’entrada en la que de nou es manté la bona afluència d’inscrits en el Circuit Català de Vòlei Platja 2016, destacant les trenta parelles inscrites al torneig masculí. Un torneig masculí que es presenta com a les darreres proves molt igualat i que comptarà amb tots els primeres espases d’enguany, i al que s’haurà de sumar la presència internacional d’una parella brasilera, la formada per Arthur Lanci i Daniel Lazzari, sent el primer campió del Món actual en la categoria Sub’21 el passat mes de maig a Lucerna.

Tal i com marca la normativa de la competició, un cop superat el límit de període d’inscripció, fixat a les 12:00 del dijous previ a cadascuna de les proves, l’ens federatiu català ha fet públic una llista de pre-inscrits un cop tancat aquest termini.

En aquest llista, que ja es pot consultar en aquest enllaç (a la pestanya ‘Seus’), http://voleiplatja.fcvolei.cat/documentacio_voleiplatja.php , apareixen publicats els noms dels participants, amb els punts nacionals, punts catalans, seeding i la possible deficiència en la complementació del procés d’inscripció.

Els participants en la cinquena prova de Cunit, tenen ara de temps fins a les 20:00 hores com a moment límit per efectuar esmenes. Un cop passat aquest termini es publicarà la llista definitiva de participants, acceptant aquesta independentment dels errors apareguts.

ENTREVISTA

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top