David Fernández, àrbitre de Champions i de Copa del Rei

David Fernández va gaudir aquest passat dijous d’una nova designació internacional xiulant un partit de la Champions League femenina i ahir mateix va viatjar cap a Melilla per participar a la Copa del Rei que es disputa fins aquest diumenge.

El partit en el que va participar l’àrbitre català va ser el de la quarta jornada de la lligueta del grup D entre l’Icomo Volley Conegliano i el SSC Palmberg Shwerin. El partit va acabar amb un ajustat 3-2 a favor de les locals, que ocupen la segona posició al grup amb 3 victòries i una derrota per darrera Savino Del Bene Scandicci, que té 10 punts. Encara resten dues jornades per finalitzar aquesta ronda i saber quins són els equips que passen a quarts de final de la competició.

Ahir mateix, després de la jornada de Champions, David Fernández va marxar cap a Melilla on és un membre més del cos arbitral que participa a la Copa del Rei. De fet, aquesta ahir per la tarda ja va participar al partit de les 19:30 hores entre CV Melilla i UBE L’Illa Grau. On el castellonencs van guanyar per 3-0 a l’equip amfitrió. L’àrbitre català tindrà noves designacions al llarg de la competició.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top