La Mar Bella acollirà la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

El proper dissabte 16 de febrer arriba la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Volei Platja que es disputarà a la platja de la Mar Bella de Barcelona. Aquesta serà la primera prova de la segona fase d’aquesta competició i aquells que encarar no ho han fet, poden inscriure’s en bloc a les tres proves que resten.

Un total de 121 parelles han participat fins ara a les 3 proves que s’han disputat a Badalona, Nova Icària i Cunit. Per ara, s’han inscrit més parelles masculines, un total de 63, que de femenines, que han arribat a les 58. I la prova amb més participació ha estat la de que es va celebrar el passat 26 de gener a Cunit.

Pel que fa a les parelles guanyadores, en categoria masculina no hi ha uns favorits, ja que cada jornada els guanyadors han estat diferents. A Badalona es van alçar amb el títol Jonathan Arriola i Nico Zanotta, a Nova Icària van ser Anotnio Burgal i Albert Trabado, mente que a Cunit van pujar al podi David Moreno i Óscar Jiménez. En el cas de la categoria femenina, Laura Pallarès i Íngrid Grau van ser les campiones de les dues primeres proves, menter que Patricia Madaleno i Henar Martínez es van alçar amb el triomf a Cunit.

La platja de la Mar Bella serà la cita de la Lliga d’Hivern de Volei platja del mes de febrer, per davant quedarà una prova més, el 23 de març a Vilanova i la Geltrú, i la gran final del campionat que es disputarà a l’abril a la platja de Nova Icària.

Les inscripcions a la lliga d’hivern segueixen obertes, per aquells que ja en formen part, només han de confirmar la seva assistència a la propera prova enviant un mail de confirmació a volei-platja@fcvolei.cat. Recordar que la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja té diferents categories de competició per tal que tothom pugui gaudir d’aquest esport independentment del seu nivell.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top