CVB Barça i CV Sant Cugat debuten amb triomf al Campionat d’Espanya Infantil

Aquest matí ha donat inici a El Grao de Castelló el Campionat d’Espanya infantil femení amb el CVB Barça i el CV Sant Cugat com els dos representants catalans al torneig. Tots dos conjunts han debutat amb triomf al campionat, donant sensació de ser dos dels equips a tenir en compte en el torneig.

El primer en estrenar-se al torneig ha estat el CV Sant Cugat. Les jugadores de Lluc Forn han tingut un debut plàcid al campionat derrotant de forma còmode 2-0, -la primera fase d’aquest campionat es disputa al millor de tres sets-, al Voleibol Murillo dins del Grup D que completen RGC Covadonga asturià i l’Alkazar murcià, amb qui disputarà des de les 16:30 el segon partit de la primera fase de grups, per tal de finalitzar demà aquest primer tram de competició davant l’equip asturià.

Per la seva banda, el campió de Catalunya, CVB Barça ha tingut una estrena difícil davant el subcampió de Madrid, el CV Torrejón, a qui ha hagut de vèncer en el desempat del tercer set per tal de començar amb l’alegria d’una victòria el campionat al Pavelló Ciutat de Castelló, escenari de la fase final del campionat. L’equip de Xavi Perales continuarà la competició aquesta tarda, enfrontant-se a les 18:00 hores a l’EDM Torrelavega, en un Grup C que completa el Unitesa Maristas La Inmaculada de Castella i Lleó.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top