Clínic de preparació física per part d’en Javier Peña a Mataró

El Col·legi d’Entrenadors de la Federació Catalana de Voleibol, organitza una nova activitat de formació dirigida als entrenadors i persones vinculades amb el món del voleibol. Javier Peña, actual preparador físic del CAI Teruel de Superlliga masculina, dirigirà una interessant ponència sobre preparació física al Poliesportiu Carrer Euskadi de Mataró el proper 31 de Maig.

Javier Peña, entrenador FIVB III, es el preparador físic del CAI Teruel de Superlliga-1 masculina i professor de voleibol en la Universitat de Vic, serà l’encarregat el proper 31 de Maig de dirigir una interessant ponència sobre la ”Preparació física als equips de base”. Una ponència que es durà a terme per la tarda i que estarà dividida en dues parts, una teòrica i una pràctica.

El clínic de Javier Peña tindrà un preu de 15€ per a la participació, quedant exempts d’aquest pagament els entrenadors que ja hi constin com a inscrits en el Col·legi d’Entrenadors de la Federació Catalana de Voleibol, però amb obligatorietat d’emplenar i enviar la inscripció al correu electrònic atoribio@fcvolei.cat

>> Inscripció al Clínic

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top